De perfecte plek om je beste herinneringen te creëren

TIJDLOOS GENIETEN

De hoeve Le Beau Sarrazin is een unieke plek in de Champagnestreek. De grote ruimtes laten toe om er twee volledig afzonderlijke vakantieverblijven in onder te brengen.

De vakantiehuizen zijn volledig gerenoveerd en we besteden bijzondere zorg aan comfort, netheid en onderhoud.
Het ene vakantiehuis, “La Chenevière”, biedt plaats aan 15 tot 20 personen (8 slaapkamers, 6 badkamers). Het andere vakantiehuis, “Le Tilleul”, is geschikt voor maximaal 14 personen (5 slaapkamers, 5 badkamers).

Elk huis heeft zijn eigen tuin met tafels, banken, ligstoelen en een barbecue.

Het domein - Au Beau Sarrazin

De hoeve heeft een eigen tennisbaan, een speeltuin met een glijbaan, terwijl de schuur onderdak biedt voor een partijtje tafeltennis of badminton. Spelletjes voor de kinderen, rackets en ballen zijn ter beschikking.

De omgeving van Reims en Epernay biedt tal van attracties, zowel sportief (wandelen, mountain bike, paardrijden) als cultureel (champagnekelders), historisch (de kathedraal van Reims) en gastronomisch (lokale specialiteiten en kwaliteitsrestaurants).

Het domein - Au Beau Sarrazin

Ontdek ons ​​landgoed op foto’s en de landschappen die ons omringen in Fontaine-sur-Ay, Mareuil-sur-Ay, Bisseuil, Mutigny en, op weg naar Reims, Champillon en Verzenay.